welkom op de buitenlands nieuws pagina                     


Home weetjes webwinkels nieuws

© alle rechten zijn voorbehouden 2016 - 2025 aan myfriends4ever

BEKIJK - Arnold Schwarzenegger in video aan Russische volk: "Ik wil niet dat jullie net als mijn vader gebroken worden"

Arnold Schwarzenegger heeft zich in een Russisch-Engels ondertitelde video in samenwerking met het productiehuis attn rechtstreeks tot het volk van Rusland gewend. De Oostenrijks-Amerikaanse acteur en voormalige Amerikaanse politicus voor de Republikeinen deed dit naar eigen zeggen uit liefde voor het Russische volk, om hen de waarheid te vertellen: "Er spelen zich verschrikkelijke dingen af die jullie zouden moeten weten."


 11:14

Arnold Schwarzenegger sprak van bij de aanvang zijn sympathie uit voor het volk van Rusland. Hij verwees naar een attentie die hij van wijlen Russisch kampioen gewichtheffen Joeri Vlassov kreeg, een koffiemok waaruit hij "elke morgen koffie drinkt". Schwarzenegger bevestigt dat hij "niets dan affectie en respect voelt voor het Russische volk". "Daarom hoop ik dat jullie me de waarheid willen laten vertellen over de oorlog in Oekraïne en wat daar gebeurt."


Hij maakte ook een verwijzing naar zijn Oostenrijkse vader, die in de Tweede Wereldoorlog meevocht met het Duitse leger in de belegering van Leningrad. "Laat me jullie dit zeggen. Toen mijn vader in Leningrad aankwam, was hij opgehitst door de leugens van zijn regering. Toen hij wegging uit Leningrad was hij gebroken, fysiek en mentaal. De rest van zijn leven leed hij pijn: van een gebroken rug, van de granaatscherven die hem voortdurend aan die verschrikkelijke jaren deden denken. En van schuldgevoel.  (...) Ik wil niet dat jullie net als mijn vader gebroken worden."